Dom zdravlja Ljubuški krenuo s realizacijom projektnih aktivnosti u sklopu Interreg IPA projekta

Dom zdravlja Ljubuški krenuo s realizacijom projektnih aktivnosti u sklopu Interreg IPA projekta prekogranične suradnje - IMPHACT.

"Kako smo i ranije informirali našu javnost, Dom zdravlja Ljubuški, kao projektni partner, sudjeluje u još jednom velikom projektu prekogranične suradnje iz Programa Interreg IPA CBC 2014. - 2020. Projekt, simboličnog akronima IMPHACT je tematski naslonjen na palijativnu skrb, odnosno bavi se poboljšanjem kvalitete i dostupnosti usluga palijativne zdravstvene njege u prekograničnim područjima", priopćili su iz Doma zdravlja Ljubuški i dodali:

"Vodeći partner na projektu je Dom zdravlja Metković, a uz našu zdravstvenu ustanovu projektni partneri su Dom zdravlja Podgorica i Dom zdravlja Zenica. Danas je u Domu zdravlja Ljubuški, nakon provedene propisane procedure javne nabave roba, upriličena primopredaja 2 laptopa (notebook), koji će se koristiti pri realizaciji planiranih projektnih aktivnosti u projektu IMPHACT. Nabava je realizirana preko tvrtke Allied VTM d.o.o iz Sarajeva, a predmetne uređaje je ravnatelju Doma zdravlja Ljubuški Ivanu Landeki, dr.med., isporučio gospodin Samir Tozo, direktor tvrtke Allied VTM."

"Također, krajem prošlog tjedna su izrađeni i promotivni materijali u sklopu ovog projekta, koji su ranije dizajnirani sukladno svim uputama iz Programskih pravila. Sama izrada i isporuka promotivnih materijala je povjerena tvrtci Laser d.o.o. iz Ljubuškog", istakli su u priopćenju iz DZ Ljubuški.

"Ovim putem se zahvaljujemo našim dobavljačima na dobroj suradnji i poštivanju svih dogovorenih aktivnosti te najavljujemo nastavak naših projektinih aktivnosti. U narednom periodu je, sukladno hodogramu projekta planiran angažman vanjskog suradnika za javne nabave, koji će nam pružiti stručnu pomoć u pripremi tenderske dokumentacije za nabavku vrijedne medicinske opreme, ali i realizaciji ostalih projektnih aktivnosti", zaključili su iz DZ Ljubuški u svom priopćenju glede realizacije projekta prekogranične suradnje.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 21 Rujan 2020 13:47
 
index Instagram400x230 youtube