Podignuta optužnica za prometnu u Veljacima: U očevom policijskom automobilu oborila motociklistu

Županijsko tužiteljstvo ŽZH podiglo je optužnicu protiv Irine P. (1987.) iz Mostara, zbog ugrožavanja javnog prometa uslijed čega je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Naime, Irina P. se tereti da je dana 1.9.2019. godine u mjestu Veljaci, općina Ljubuški, na lokalnoj cesti prema kupalištu ''Koćuša'' upravljajući vozilom VW-Golf, korisništvo MUP-a HNŽ, izazvala prometnu nezgodu u kojoj je oštećeni P.I.D. koji se kretao motociklom Yamaha-Cygnus zadobio teške tjelesne ozljede u vidu višestrukih prijeloma kostiju.

U optužnici je predloženo saslušanje 22 svjedoka, 3 vještaka i oko 60 materijalnih dokaza na kojima sam zasnivao osnovanost podizanja optužnice i upućivanja iste na potvrđivanje Općinskom sudu u Ljubuškom, priopćeno je iz Županijskog tužiteljstva ŽZH.

Inače, ranije se u medijima pojavila informacija kako je riječ o kćerki djelatnika MUP-a koja je očevim službenim automobilom presjekla put mladiću od 19 godina u Veljacima kod Ljubuškog.

Iz MUP-a ŽZH tada su u priopćenju istaknuli kako je automobil vozio njihov zaposlenik Z.P. Ipak, čini se da su se predomislili, navodi Bljesak.info.

 
index Instagram400x230 youtube