Marijan Čuvalo novi-stari ravnatelj Doma na Bučinama

Federalna vlada dala je Upravnom odboru Ustanove iz djelokruga socijalne zaštite - Ljubuški prethodnu suglasnost za imenovanje Marijana Čuvala za ravnatelj ove institucije.

Vlada FBiH danas je, u skladu sa Zaključkom od 26. ožujka 2020. godine, osnovala interresornu Radnu grupa za analizu stupnja primjene Uredbe o uvjetima koje su poduzeće ili druga pravna osoba dužne da ispunjavaju u pogledu broja zaposlenih radnika radi obavljanja registrirane djelatnosti. U ovu radnu grupu su imenovani Jasmina Pašić (predsjednik), Amra Vučijak, Ismir Kalkan, Izedin Kurtović i Muzafera Kalabušić (članovi).


Danas je imenovana Komisija za izbor kandidata za članove Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH i za izbor kandidata za članove Nadzornog odbora ovog fonda u sastavu Mirsad Ibrović (predsjednik), Dunja Petrušić, Saida Kastrat, Mirjana Vučić i Dijana Smailagić. Utvrđeni su i tekstovi javnih poziva za ove izbore.

Federalna vlada je imenovala Irenka Matijevića, Sanelu Jakubović, Mirnu Nikšić, Dobricu Jonjića i Umihanu Prgudu u intersektorsku Komisiju čiji zadatak je da sačini tekst Prednacrta zakona o znakovnom jeziku za područje FBiH.

Danas je izmijenjeno Rješenje o prijedlogu za imenovanje predstavnika Vlade FBiH u Komisiju za Evropske integracije. Ovom izmjenom je, umjesto Marijane Galić, imenovan Nijaz Avdukić, priopćeno je, između ostalog, iz Vlade FBiH.

Poslijednja izmjena danaSubota, 29 Kolovoz 2020 14:17
 
index Instagram400x230 youtube