Počeli upisi u Studentski centar Mostar

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru raspisao je natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2023./2024. godini.

Natječaj za studente starijih studijskih godina otvoren je od 19. lipnja 2023. do 21. srpnja 2023. godine, a studenti se mogu prijaviti osobno u sektoru za smještaj Centra ili online putem na web stranici www.scm.ba.

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru i ove godine zajedno s NLB bankom d.d. Sarajevo osigurao je vrhunske stipendirane cijene za prva tri mjeseci boravka. Prvih 20 najbolje rangiranih studenata imat će priliku dobiti stipendirane cijene stanarina u iznosu od 127 KM za prva tri mjeseca svog boravka u Centru.

Studentski centar Mostar nudi tri obroka dnevno, grijanje i topla voda 24 sata dnevno, kablovski i internetski priključak te niz drugih usluga i pogodnosti. Sve smještajne jedinice Centra opremljene su hladnjacima i klima uređajima, navodi se u priopćenju Studentskog centra Mostar.

Uz osnovne usluge, Studentski centar Mostar pruža veliku pažnju i u društveni život studenata te tako kroz Sportsku udrugu studenata i ostale sportske kolektive Centra realizira velik broj projekata kroz godinu.

Sve ostale informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Sektoru za smještaj SC-a Mostar, pozivom na broj telefona 036/397 173 ili 036/337-203 te putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 
index Instagram400x230 youtube