Goran Milić žestoko ‘oprao’ sve one koji pljuju po predsjednici Hrvatske

Poznati novinar Goran Milić kritizirao je kritičare predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović zbog načina na koji joj upućuju kritike koje su često prepune uvreda.

Njegovu objavu na Facebook profila prenosimo s portala Direktno.hr.

“Ovo što se radi Predsjednici Republike je ekstremni oblik primitivizma i mržnje.

Gle, nikome ne smeta kršenje svih normi civilizirane države. Prolaze epiteti kao ‘plavuša’, ‘glupa plavuša’, ‘žaba krastača, ‘glupača’, ‘njeno lupetanje’, ‘Jakove izdrži’, ‘ljubljenje sa znojavim muškarcima’, ‘po kiši u vlažnoj majici” i svi oni lascivni i primitivni opisi kojih se redovito gnusamo kada spominjemo ravnopravnost žena u društvu.

Ne pišu to samo anonimni, ali organizirani hejteri, nego i ljudi koji svojim društvenim statusom i punim imenom i prezimenom čine pojavu jos ružnijom.

Blate, vrijeđaju prvu Instituciju države, što je protuzakonito. Ali, nitko ne reagira, zakon se krši u ime svetog prava slobode govora.

Izlaže se ruglu žena, majka, supruga, i opet nitko ne reagira. Rastući bunt protiv obiteljskog nasilja, seksualnog zlostavljanja, ugrožavanja žena u svim oblicima, ne vrijedi za Kolindu Grabar- Kitarović.

Meni je to prosto, neukusno, ma o kome se radilo, makar to bila i osoba na javnoj funkciji u predizbornoj kampanji.

A palo mi je napamet kada sam jutros gledao mlade cure, među kojima dvije plavuše, kako u TV studiju, u rano jutro, umirujuće i optimistično, pjevaju i sviraju na svojim tamburama”, napisao je Milić.