Skupština u Vrgorcu: Nezavisna lista mladih priprema se za daljnje jačanje na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini

Nezavisna lista mladih (NLM) u subotu je, u Vrgorcu gdje je i 'rođena', održala svoju redovnu izbornu Skupštinu.

'Datum održavanja mogao bi biti simboličan, upravo suprotno duhu 'aprililili' - do sada smo svojim upornim radom i dobrim rezultatima dokazali da se ne šalimo!', poručuju iz NLM-a - političke opcije koja je ostvarila odlične izborne rezultate u Dalmaciji na zadnjim lokalnim izborima.

Na Skupštini je izabrano novo vodstvo: za predsjednika Petar Maretić - načelnik Dicma, za zamjenike Ante Pranić, dosadašnji predsjednik koji je uvelike zaslužan za mjesto koje NLM zauzima na političkoj karti, i Petra Radić, načelnica Podgore. Za ostalih 6 članova Glavnog odbora izabrani su aktivni vijećnici u gradskim/općinskim i županijskim vijećima: Vedran Duvnjak, Željko Erceg, Anđelka Tomić , Zrinka Antunović Čotić , Matejas Jozipović i Daša Dragnić.

2023-04-02-15-45-1002-.jpg

'Izmjenom Statuta i novom organizacijom, pokazujemo da smo odlučni jačati i širiti sinergijsko djelovanje postojećih i novih organizacija NLM-a, kako u Splitsko-dalmatinskoj županiji, tako i u 10. i 9. izbornoj jedinici, gdje nam je izvorna baza političkog djelovanja, ali i u ostalim dijelovima Hrvatske.

U fokusu našeg političkog djelovanja i dalje ostaju politike promjena i stvaranja bolje sadašnjosti i budućnosti za sve s naglaskom na mlade, a spremni smo ih ostvarivati u suradnji i s drugim nezavisnim pojedincima i političkim opcijama istih vrijednosti i ciljeva', poruka je koju su poslali sa skupštine.

 
index Instagram400x230 youtube