Sinčić: Revolucija neće nikada uspjeti u Hrvatskoj

Predsjednik Živog zida i europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić objasnio je zašto, po njemu, revolucija u Hrvatskoj nikada neće uspjeti.

Evo što je na Facebooku objavio:

-Uvode se covid putovnice. Dobio sam na stotine poruka sa pitanjima zašto ne pokrenem revoluciju i zaustavim ovo ludilo.

Dragi birači, u Hrvatskoj revolucija nikad neće uspjeti.

Vođe poljoprivrednika koji su prije nekoliko godina pokrenuli revoluciju blokadom cesta i zatim dobili od sustava enormne kazne, danas rade u Njemačkoj na baušteli. Pokrenuo sam revoluciju protiv sustava jednom. Kada je sustav prvi puta uzvratio, vojnici su se okrenuli ka sustavu, protiv mene. Ja sam danas krivlji od HDZ-a.  Ja sam spreman ići do kraja, ja ću ići u zatvor, jer sam na to bio spreman 2011. Znam da borba protiv zla nije slika za Facebook.

Ali nitko drugi nije spreman. U ovoj zemlji nema vojnika. A ono malo što se zovu vojnicima, kada ih sustav nagazi, neće ići protiv sustava dalje, već će rastrgati onog koji je pokrenuo revoluciju.

I zato, neću povesti revoluciju. Sustav će napisati kazne onima koji izađu, a svi koji danas zazivaju revoluciju, u tom ce se trenu okrenut protiv mene.
Nudim program, viziju i ideju. Tko želi slobodu, razvoj, proizvodnju, život bez pljačke, uništavanja... može glasati. 
Svi ostali kojima su draže oduzimanje slobode, rasprave o prošlom stoljeću, imenima ulica... ima pun Sabor takvih. Čini se da su Sačić, Prkačin i sl. rješenje za Hrvatsku. Svako dobro. - napisao je Predsjednik Živog zida i europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić.

Uvode se covid putovnice. Dobio sam na stotine poruka sa pitanjima zašto ne pokrenem revoluciju i zaustavim ovo ludilo....

Objavljuje Ivan Vilibor SinčićPonedjeljak, 12. travnja 2021.
 
index Instagram400x230 youtube