Preminuo Jasmin Stavros

Kralj zabave Jasmin Stavros preminuo je u dobi od 68 godina u klinici za plućne bolesti Jordanovac, potvrdio nam je njegov menadžer Ljubo Šeperić te liječnici KBC-a Zagreb.

Borio se s teškom bolesti, rakom kostiju, a liječio u KBC-u Rebro.

U pet desetljeća na estradi prošao je sve - dugo je održavao i po 120 koncerata godišnje, a tek posljednjih godina i prema vlastitoj odluci, gotovo deset puta manje...

Od prvih dana karijere, koju je započeo kao bubnjar, i to vrstan, bio je i ostao poznat po profesionalnosti, ali i spremnosti na razgovor o svim temama od čega mnoge poznate osobe jako zaziru. Govorio je kako nema i ne želi ništa kriti, pa je uvijek bio otvoren kada je u pitanju obitelj, ljubav i životne bitke koje su vodili on i njegovi najmiliji.

Nikada nije propustio spomenuti suprugu Žarku, ljubav svojeg života, uz obaveznu napomenu kako ju je sam Bog poslao k njemu. Svirao je u grupi More i živio naporan život glazbenika, te silno želio naći ljubav, ženu koja će uvijek i do posljednjeg dana, biti uz njega.

On i supruga Žarka dobili su dva sina. Stariji Milo je glazbeni producent koji iz veze s televizijskom novinarkom Anom Miščević ima sina, također Mila. A njega je popularni djed obožavao.

Mlađi sin Krešo, danas 44-godišnjak, pak, gotovo cijeli život ima zdravstvenih problema. Kao dijete prebolio je meningitis, kasnije je utvrđeno da ima hidrocefalus, a zbog komplikacija sa šantom tj, pumpicom za odvod cerebrospinalne tekućine koja mu je zbog toga ugrađena, bio je mnogo puta u bolnici i prošao niz operacija.

Pjevač je ranije prebačen u kliniku za plućne bolesti Jordanovac zbog komplikacija s plućima. Bio je prebačen s Odjela onkologije na zagrebačkom Rebru u susjednu Kliniku za plućne bolesti, a razlog preseljenja u drugu bolnicu je, kako smo doznali, nakupljanje vode u plućima. Liječnici su Stavrosu morali staviti dren da se stanje smiri.

 
index Instagram400x230 youtube