Tragedija u Mostaru: Preminuo 27-godišnji nogometaš Zrinjskog

Nogometaš Zrinjskog Karim Gazzetta (27) počinio je samoubojstvo u Mostaru, javlja Hercegovina.info.

Stravična tragedija dogodila se noćas u Ulici kneza Višeslava (Orka) gdje je inače i živio otkad je došao u mostarski klub prilikom ljetnog transfera. Informaciju o ovom događaju za hercegovina.info potvrdili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Nesretni Švicarac život si je oduzeo skokom s osmog kata stambene zgrade. Na službenim stranicama HŠK Zrinjskog može se vidjeti kako je još jučer sa svojim suigračima proslavljao pobjedu u derbiju kola nad banjolučkim Borcem. Ovo je bila posljednja utakmica bh. Premijer lige za ovu godinu, a slijedila je višemjesečna pauza do veljače kad bi se prvenstvo trebalo regularno nastaviti.

Rano jutros na navedenoj lokaciji pripadnici Policijske uprave Mostar vršili su radnje očevida.

Gazzetta je među 'Plemiće' službeno došao 14. srpnja ove godine iz švicarskog Xamaxa, a karijeru je započeo u matičnom Servetteu za koji je nastupao u više navrata.

Strateg 'Plemića' Sergej Jakirović u više navrata je isticao kvalitete ovog ofenzivnog veznjaka i tvrdio da Zrinjski nema ovakvog igrača u momčadi. 27-godišnjak je muku mučio s ozljedama odmah pri dolasku pa se na njegov debi čekalo do sredine listopada gdje je imao dva zapažena nastupa protiv Leotara i Zvijezde u Kupu, no tad se opet ozlijedio i prema liječničkim prognozama bio je 'out' do kraja godine.

 
index Instagram400x230 youtube