U Pločama ubojica likvidirao brata i susjedovog maloljetnog sina

Prema neslužbenim informacijama, ubojica M.R. ubio je svog brata također inicijala M.R. i susjedovog 15-godišnjeg sina, koji je jedinac.

Pod kojim okolnostima se dogodilo dvostruko ubojstvo, kao i da li je maloljetnik bio “slučajna” žrtva pokazat će policijska istraga. 

image
Mjesto ubojstva maloljetnika
Stanislav Soldo

Likvidirani brat ubojice se, također prema neslužbenim informacijama, bavio prikupljanjem staroga željeza, za vrijeme Domovinskog rata bio je pripadnik Četvrte gardijske brigade. Dosad je prevezao više od 200 tona starog željeza, a među Pločanima je bio omiljen jer je svima bio spreman pomoći.

Policija je poslala priopćenje u kojem navode da su pronađene dva mrtva tijela i da je jedna osoba uhićena.

“Nakon zaprimljenog većeg broja dojava građana, policija je jutros oko 8 sati na dvije različite lokacije na području grada Ploče pronašla dvije mrtve muške osobe za koje se sumnja da su preminule nasilnom smrću.

image
Lokacija deponija gdje je ubijen stariji muškarac
Stanislav Soldo

Vrlo brzo nakon pronalaska tijela, oko 8,30 sati, policija je uhitila osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem i on se trenutno nalazi u prostorijama policije gdje će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje”, javlja policija.

Slijedi očevid kojim će rukovoditi Županijsko državno odvjetništvo i kojim će se utvrditi detaljnije informacije ovog događaja, poručili su iz PU dubrovačko-netretvanske.

RANIJE

U Pločama se dogodilo dvostruko ubojstvo. Jedan od ubijenih je navodno maloljetnik dok je drugi muškarac u srednjim godinama.

Ubojstvo se dogodilo oko 8 sati. Navodno su ubijeni na dvije različite lokacije. 

Motivi dvostrukog ubojstva za sada nisu poznati.

Građani dojavljuju da je na magistrali kod Opuzena zamijećeno nekoliko policijskih vozila pa se pretpostavlja da tragaju za ubojicom.

Dalmacija danas neslužbeno doznaje da se jedno ubojstvo dogodilo na odlagalištu otpada pored stanice za tehnički pregled, a policija je okružila i područje između crkve i suda.

– Navodno je netko izašao iz auta i pucao iz kalašnjikova, rekao je stanovnik Ploča za isti izvor.

Kako neslužbeno doznajemo, počinitelj dvostrukog ubojstva u Pločama uhićen je nešto prije 9 sati u Opuzenu.

Kako pričaju stanovnici grada koji su se našli blizu, čula se pucnjava, žene koje prodaju poljoprivredne proizvode na štandovima uz cestu su se od straha razbježale, a prolaznici kažu da su čuli povike ‘Bacaj pušku!’

Piše PSD. I. Marković

 
index Instagram400x230 youtube