Nezapamćena tregedija na Tribistovu, osam osoba ugušio plin

Na Tribistovu, u općini Posušje, u novogodišnjoj noći dogodila se nezapamćena tragedija.

Prema saznanjima Večernjeg lista, osmero mladih preminulo je od posljedica gušenja plinom.

Neslužbeno, riječ je o četiri djevojke i četiri mladića iz Rakitna i Posušja, svi imaju oko 20 godina, a do nesreće je došlo uslijed problema s agregatom u vikendici u kojoj su čekali Novu 2021.

Cijeli posuški kraj i Hercegovina zavijeni su u crno.

U povodu nezapamćene tragedije u kojoj je noćas u Posušju izgubljeno osam mladih života, obiteljima nastradalih iz Općine Posušje uputili su najiskrenije izraze sućuti.

- Također, molimo sve vlasnike ugostiteljskih objekata da u znak poštovanja prema žrtvama, obustave rad - navode iz Općine Posušje.

Kako je potvrđeno iz Tužiteljstva ZHŽ, više osoba se ugušilo plinom.Tragedija se dogodila na lokalitetu Tribistovo.

Prema neslužbenim informacijama, smrtno je stradalo osam mladih osoba, a njihova tijela su pronađena u vikendici. Slučaj je prijavljen policiji u deset sati.

– Istina je. Osmero mladih je stradalo – rekli su iz MUP-a Županije zapadnohercegovačke županije.

Na mjestu tragedije su policija, tužitelj i druge službe koje provode očevid i utvrđuju razloge nesreće.

Prema neslužbenim informacijama, u kući su pronađena tijela osam tinejdžera. Riječ je o učenicima četvrtog razreda srednje škole i studentima.

Po neslužbenim navodima mlade osobe najvjerojatnije je ugušio plin iz agregata koji je napajao kuću elekričnom energijom.

Načelnik općine Posušje Ante Begić izrazio je sućut obiteljima nastradalih.

“Povodom tragedije u kojoj je noćas u Posušju izgubljeno osam mladih života, obiteljima nastradalih upućujemo najiskrenije izraze sućuti. Također, molimo sve vlasnike ugostiteljskih objekata da u znak poštovanja prema žrtvama, obustave rad”, objavljeno je na web stranici i Facebooku općine. 

Poslijednja izmjena danaPetak, 01 Siječanj 2021 22:44
 
index Instagram400x230 youtube