Ravnatelj HNK Mostar Ivan Vukoja ugostio nositeljicu liste za XI. izbornu jedinicu

Državna tajnica Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske i nositeljica liste za 11. izbornu jedinicu na predstojećim izborima u Hrvatskoj Zdravka Bušić posjetila je u srijedu navečer Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru.

Ravnatelj HNK Mostar Ivan Vukoja informirao ju je o radu i budućim planovima kazališta te joj uručio zahvalnicu za osobni doprinos te ukupnu podršku Vlade Republike Hrvatske.

„Svima nama u HNK Mostar izuzetno je zadovoljstvo i čast što je Vlada Republike Hrvatske, uz Sveučilište u Mostaru i Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, prepoznala i Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru kao instituciju od strateškog značaja za Hrvate u Bosni i Hercegovini“, kazao je Vukoja, dodavši kako svi uspjesi HNK Mostar ne bi bili mogući bez kontinuirane potpore hrvatske Vlade.

Uz čestitku na 25. obljetnici HNK Mostar, državna tajnica nije krila zadovoljstvo zbog primljene zahvalnice.

„Iskreno se zahvaljujem na uručenoj zahvalnici koja mi uistinu mnogo znači. Ovaj čin mi predstavlja obvezu jer ga trebam i u budućnosti opravdati“, rekla je Zdravka Bušić, istaknuvši kako će hrvatske institucije i dalje nastaviti s potporom HNK Mostar.

 
index Instagram400x230 youtube