Patrole MUP-a ŽZH nadziru provođenje mjera zabrane kretanje izvan svog mjesta prebivališta

Policijske patrole MUP-a Županije Zapadnohercegovačke raspoređene su između općina te poduzimaju sve mjere prilikom kontroliranja pridržavanja propisanih mjera.

Podsjetimo, Stožer civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke na sjednici održanoj 10. travnja donio je Zapovijed kojom se zabranjuje kretanje izvan svog mjesta prebivališta osobama s prostora Županije Zapadnohercegovačke osim u svrhe odlaska na posao ukoliko je to neophodno, za stanovnike koji trebaju hitnu medicinsku skrb, osobe koje vrše opskrbu navedenih područja i za osobe koje iz vitalnih obiteljskih razloga pružaju skrb djeci ili starijima ili obavljaju kupovinu životnih namirnica za iste

Za osobe koje trebaju dozvole zbog odlaska na posao i one koji vrše opskrbu navedenih područja, propusnice će izdavati odgovorne osobe u pravnoj osobi.

Ukoliko osoba pruža skrb djeci ili starijim osobama, odnosno vrši nabavku osnovnih životnih i medicinskih potrebština za iste, dozvolu će izdavati lokalni Stožer uz davanje potpisane Izjave.

Zapovijed vrijedi do daljnjeg.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 16 Travanj 2020 12:21
 
index Instagram400x230 youtube