Javnu raspravu Nacrta zakona o prostornom uređenju i Nacrta zakona o građenju u ŽZH [Poziv]

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke poziva sve zainteresirane na Javnu raspravu Nacrta Zakona o prostornom uređenju i na Javnu raspravu Nacrta Zakona o građenju.

Javna rasprava će se održati u Širokom Brijegu dana, 10. ožujka 2020. godine (utorak) u dvorani Skupštine Županije Zapadnohercegovačke (Stjepana Radića 37b).

Početak  Javne rasprave Nacrta Zakona o prostornom uređenju je 900  sati a početak Javne rasprave Nacrta Zakona o građenju je 1300 sati.

Nacrti Zakona o prostornom uređenju i Zakona o građenju su objavljeni na web stranici Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke www.mpugzo-zzh.com.

Svoje primjedbe, prijedloge i  mišljenja možete poslati u pisanoj formi u Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke na adresu: fra Andrije Kačića Miošića 2, 88240 Posušje,  na broj fax-a 039 682 160 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. od 3. ožujka do 17. ožujka 2020. godine. Također, svoje primjedbe, prijedloge i mišljenja na Nacrt Zakona o prostornom uređenju i Nacrt Zakona o građenju možete iznijeti usmeno ili predati pismeno u vrijeme održavanja Javne rasprave.

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke

fra Andrije Kačića Miošića 2, 88240 Posušje

Tel: 039 682 164

Fax: 039 682 160

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 
index Instagram400x230 youtube