Rukometašica Izviđača Josipa Tomić nominirana za nagradu ‘Snaga izvrsnosti’

Kako bi došli do heroina iz sjene, do žena koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, Udruženje poslovnih žena u BiH i magazin „Gracija“ pokrenuli su nagradu „Snaga izvrsnosti“.

Među onim ženama koje ostavljaju trag u svojoj zajednici sada je nominirana još jedna Ljubušanka, Josipa Tomić, igračica RK Izviđač.

Tomić je, za razliku od dvije Ljubušanke koje su ranije nominirane u kategoriji „Poduzetništvo“, nominirana za ovu nagradu u kategoriji "Sport".

U obrazloženju nominacije piše: "Josipa Tomić je igračica Hrvatskog ženskog rukometnog kluba Izviđac. Osim toga je i trenerica juniorkama i mladim kadetkinjama. Rukomet počinje igrati u osnovnoj školi, i od tada do danas uspješno igra. Također je igrala i za klubove „Koka“ Varaždin, „Dalmatinka“ Ploče itd. Osim što je trenerica mladim naraštajima, zalaže se za popularizaciju ovog sporta, pomaže da mlade sportašice imaju što bolje uvjete za igranje i treniranje. Svojim radom primjer je mladim generacijama i primjer koliko je sport dobar za svakodnevni život."

Glasati za Josipu, ali i druge Ljubušanke nominirane za ovu nagradu, možete OVDJE.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 24 Listopad 2019 09:22
 
index Instagram400x230 youtube