Posjet članova Odjela za gospodarstvo Hrvatskog narodnog sabora BiH Županiji Zapadnohercegovačkoj

Danas su Županiju Zapadnohercegovačku posjetili članovi Odjela za gospodarstvo Hrvatskog narodnog sabora BiH. Tim povodom upriličen je sastanak u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.
 Na sastanku su nazočili u ime Odjela za gospodarstvo HNS voditeljica Odjela i zamjenica ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Ljiljana Lovrić, Stipo Buljan tajnik Federalnog ministarstva industrije, energetike i rudarstva, Jozo Bejić tajnik Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i Dalibor Milinković izvršni direktor za projekte i razvoj Razvojne banke FBiH. 
 
U ime Vlade Županije Zapadnohercegovačke sastanku su nazočili predsjednik Vlade Predrag Čović, ministar gospodarstva Dario Sesar, savjetnici predsjednika Stipan Zovko i Jadranko Lasić, kao i predstavnici Udruge gospodarstvenika Posušje, Udruge poslodavaca Široki Brijeg i predstavnici jedinica lokalne samouprave s područja županije iz odsjeka za gospodarstvo.

Posjet je organiziran s ciljem predstavljanja programa i projekata potpore Odjela za gospodarstvo HNS, kako gospodarstvenicima tako i predstavnicima Vlade i jedinica lokalne samouprave na području Županije Zapadnohercegovačke.

Članovi Odjela za gospodarstvo HNS predstavili su konkretne programe i projekte koji bi pridonijeli još većem rastu gospodarskih aktivnosti na području Županije Zapadnohercegovačke. Ujedno je ovo bila prilika za razmjenu dosadašnjih iskustava između sudionika sastanka, kako bi im se olakšalo sudjelovanje u programima i projektima potpore.

 
index Instagram400x230 youtube