Ministar Kraljević i veleposlanik Velike Britanije u BiH razgovarali o provedbi reformi

Dopremijer Federacije BiH i federalni ministar financija Toni Kraljević sastao se, u Ministarstvu financija, s veleposlanikom Velike Britanije Julianom Rilleyjem.

Iz Federalnog ministarstva financija je saopćeno da je ministar Kraljević zahvalio veleposlaniku Rilleyju za sve što Velika Britanija radi za Bosnu i Hercegovinu, te je upoznao veleposlanika sa statusom reformi i planom provedbe istih.

Istaknuto je još jednom da će Vlada Federacije BiH ustrajati na provedbi reformi koje će imati trenutni učinak na lakoću poslovanja i poboljšanje uvjeta  života.

- Naglasio je kako ostajemo fokusirani na ključne reforme za koje očekujemo nesebičnu podršku naših međunarodnih prijatelja. Veleposlanik Rilley je upoznao ministra Kraljevića s potporom koju može pružiti Velika Britanija, kao i potrebu za intenziviranjem reformi koje će imati izravan učinak na standard života građana. Samo zajedničkim snagama svih razina vlasti te korištenjem mehanizma koordinacije i komunikacije može se proizvesti prijeko potreban napredak u svim sektorima uz poseban naglasak na mogućnost investiranja u razvojne projekte – navodi se u saopćenju Federalnog ministarstva financija.

Veleposlanik Rilley je još jednom istaknuo kako Velika Britanija pomno prati status provedbi reformskih mjera, te da Vlada Federacije BiH može računati na pomoć kako bi implementirala sve započete reforme, saopćeno je iz Federalnog ministarstva financija.

 
index Instagram400x230 youtube