U BiH najavljen novi snijeg

U BiH najavljen novi snijeg IKS portal

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima prolazno slab snijeg, a u nizinama i slaba kiša.

Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na jugu do 11 stupnjeva.

Prema prognostičkim kartama, u narednih sedam dana prevladavat će hladno vrijeme s niskim temperaturama, primjerenim za ovaj dio godine.

Prolazne, slabije snježne padavine, moguće su sredinom tjedna, pretežno u Bosni i na sjeveru Hercegovine, potom za naredni vikend ponovo stabilnije.

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U nizinama sa slabom kišom, u višim područjima slab snijeg. Padavine se očekuju u drugom dijelu dana. Vjetar slab, prije podne jugo, u drugom dijelu dana vjetar mijenja smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu do 4, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu do 13 stupnjeva.

U petak 3.02.2023., u Bosni i sjeveru Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prije podne lokalno u Bosni sa slabim snijegom. U većem dijelu Hercegovine vedro. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 2, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 6, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

U subotu 4.02.2023., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom i slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8, na jugu zemlje do 13 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 01 Veljača 2023 08:43
 
index Instagram400x230 youtube