Posjeta predstavnika Sveučilišta Bordeaux Montaigne SUM-u

U radnom posjetu Sveučilištu u Mostaru bili su predstavnici Sveučilišta Bordeaux Montaigne iz Francuske, dopredsjednik za međunarodnu suradnju Antoine Ertlé,

voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju Irina Simion te prof. Ana Štulić, predstojnica jezičnog fakulteta. Sastanku su također prisustvovali ataše za suradnju Veleposlanstva Francuske, Sylvain Rigollet te voditeljica mostarskog ogranka Francuskog instituta Jasmina Zvonić.

Sveučilište u Mostaru je potpisalo sporazum o suradnji s navedenim sveučilištem 2021. godine a na sastanku je dogovorena suradnja na području lingvistike i turizma, kao i mogućnost uspostavljanja zajedničke ljetne škole. Ispred Sveučilišta u Mostaru na sastanku su sudjelovale prorektorica za međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Sanja Bijakšić, prodekanica za znanost i međunarodnu suradnju na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti doc. dr. sc. Milea Ajduk Kurtović, voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju i projekte na Filozofskom fakultetu izv. prof. dr. Ivana Grbavac te voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru Inja Stojkić. 

 
index Instagram400x230 youtube