ŽZH: Policijski službenici božićnim poklonima razveselili štićenike udruge “Kutak sreće”

Policijski službenici i namještenici MUP-a ŽZH osigurali su poklone za božićne i novogodišnje blagdane udruzi ”Kutak sreće” u Širokom Brijegu.

Pod nazivom humanitarne akcije ”Samo se srcem dobro vidi” policijski službenici kao i namještenici Ministarstva unutarnjih poslova ŽZH dana 22.12.2021. godine posjetili su Udrugu Kutak Sreće koja se nalazi u Širkom Brijegu te su uručili prigodne poklone za štićenike navedene Udrge.

Udruga Kutak Sreće je udruga osoba s invalidetom Županije Zapadno-hercegovačke. Štićenici Udruge Kutak Sreće zatečeni su u sportskom centru Đulić, u svojim rekreativno sportskim aktivnostima te se druženje nastavilo u Udruzi u njihovom ugostiteljksom objektu u kojem su zaposlene osobe s invaliditetom.

Kroz 10 dana u zgradi MUP-a, četiri Policijske Uprave, PU Grude, PU Široki Brijeg, PU Ljubuški i PU Posušje, kao i u prostorijama Specijalne Policije MUP-a ŽZH nalazile se su se kutijice dobrote u koje su prikupljani dobrovoljni novčani prilozi te su isti prenamjenjeni u poklone za nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane.

– Ovim putem želimo zahvaliti svim zaposlenicima MUP-a ŽZH policijskim službenicima te namještenicima koji su nesebično odlučili pomoći i razveseliti potrebite za nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane.

Također zahvaljujemo ministru Davidu Grbavcu koji je dao odobrenje za provedbu humanitarne akcije na razini MUP-a ŽZH. Osobno smatramo da je uvijek dobro pokazati humanu stranu policijskih službenika što dovodi do povećanja povjerenja djece i građana u policijske strukture. Svima vama želim blagoslovljen Božić i božićne blagdane te uspješnu novu 2022.godinu, poručili su organizatori ove hvale vrijedne akcije.

 
index Instagram400x230 youtube