ŽZH mijenja zakone o policijskim službenicima i porezima

Najavljena je 26. redovita sjednica Skupštine ŽZH, koja će se održati u utorak, 7. prosinca 2021. godine, s početkom rada u 11 sati.Sjednica koju je sazvao predsjednik Skupštine ŽZH, Ivan Jelčić održat će se u dvorani za sastanke Skupštine Županije Zapadnohercegovačke (zgrada Županije Zapadnohercegovačke – prizemlje).

Na dnevnom redu naći će se 11 točaka, a među njima je čak pet izmjena postojećih zakona, kao i izmjene i dopune Proračuna ŽZH za 2021. godinu.

Na dnevnom redu će se tako naći i Prijedlozi Zakona o izmjeni Zakona o policijskim službenicima ŽZH, potom Zakona o izmjenama Zakona o pripadnosti javnih prihoda u ŽZH i financiranju ŽZH te prijedlog Zakona o izmjenama Zakona o porezima ŽZH i  Prijedlog Zakona o izmjenama i dopuni Zakona o upravnim pristojbama s tarifom upravnih pristojbi ŽZH.

Pogledajte cjelokupni dnevni red:

  1. Usvajanje Zapisnika s 25. sjednice Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, detaljnije OVDJE
  2. Zastupnička pitanja, primjedbe i prijedlozi,
  3. Izvješće o stanju u Županiji Zapadnohercegovačkoj po pitanju pandemije uzrokovane COVID-om 19.
  4. Prijedlog Zakona o izmjeni Zakona o policijskim službenicima Županije Zapadnohercegovačke (skraćeni postupak), detaljnije OVDJE
  5. Prijedlog Zakona o izmjenama Zakona o pripadnosti javnih prihoda u Županiji Zapadnohercegovačkoj i financiranju Županije Zapadnohercegovačke (skraćeni postupak), detaljnije OVDJE.
  6. Prijedlog Zakona o izmjenama Zakona o porezima Županije Zapadnohercegovačke (skraćeni postupak), detaljnije OVDJE
  7. Prijedlog Zakona o izmjenama i dopuni Zakona o upravnim pristojbama s tarifom upravnih pristojbi Županije Zapadnohercegovačke ( skraćeni postupak), detaljnije OVDJE.
  8. Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu (skraćeni postupak), detaljnije OVDJE
  9. Prijedlog Zakona o izmjeni Zakona o izvršavanju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu, ( skraćeni postupak), detaljnije OVDJE.
  10. Prijedlog Odluke o prihvaćanju reprograma obveza po kreditnom zaduženju Županije Zapadnohercegovačke prema Federaciji Bosne i Hercegovine iz sredstava Međunarodnog Monetarnog fonda po III. Stand by aranžmanu Međunarodnog Monetarnog fonda sa Federacijom Bosne i Hercegovine, detaljnije OVDJE.
  11. Prijedlog Odluke o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu za tekuće prijenose za političke stranke za razdoblje listopad-prosinac 2021. godine, OVDJE.
Poslijednja izmjena danaSrijeda, 01 Prosinac 2021 10:45
 
index Instagram400x230 youtube