Predstavljen zbornik radova s konferencijskog ciklusa "Hrvati BiH nositelji europskih vrijednosti"

U amfiteatru Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru predstavljen je Zbornik radova pripremljenih u okviru konferencijskog ciklusa „Hrvati BiH – nositelji europskih vrijednosti“ i to:

  • Zbornik radova sa znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem "Hrvati BiH - nositelji europskih vrijednosti", Neum 2017. – dopunjeno izdanje
  • Zbornik radova sa znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem "Rješenje hrvatskog pitanja za europsku Bosnu i Hercegovinu", Neum 2018. – MOSTARIENSIA, časopis za društvene i humanističkih znanosti.
  • Zbornik radova znastveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem "Europski ustav za Bosnu i Hercegovinu", Neum 2019. - MOSTARIENSIA, časopis za društvene i humanističke znanosti.
  • Konferencijski prikaz izlaganja s medunarodne znanstveno-stručne konferencije "Transformacijski potencijal curoatlantskih procesa u Neum 2021.

Uvodno izlaganje na ove teme imao je ugledni indijski profesor međunarodne i komparativne politike iz Londona Sumantra Bose. Događaju je nazočio veliki broj uzvanika iz javnoga života Hrvata u BiH.

 
index Instagram400x230 youtube