Šokantno: Zašto mediji kriju da su žrtve hladnokrvno zaklane?

Šokantno: Zašto mediji kriju da su žrtve hladnokrvno zaklane? antimigrant.ba

Portal antimigrant.ba objavio je šokantnu fotografiju za koju tvrdi da se na njoj nalazi ubijeni migrant s prerezanim vratom iz nedavnog migrantskog sukoba u BiH, optužujući vodeće sarajevske medije za zavjeru i šutnju o započetom "migrantskom ratu".

"Zavjera! Vodeći sarajevski mediji nemaju na naslovnicama ništa o vanrednom stanju u Bihaću! Zar ima išta važnije od vijesti da je počeo međumigrantski rat, u koji će uskoro biti uvučeni i građani Unsko-sanske županije, tako što će se morati braniti! To samo govori da su političari i mediji, silom korupcije, dio zavjere protiv građana! Mediji čak izbjegavaju da objave nove vijesti, da je bilans prvog velikog međumigrantskog sukoba, u kome je upotrebljeno vatreno oruže – četvorica mrtvih, te oko 50 ranjenih. Ipak, putem društvenih mreža istina se probija.

Na više profila objavljena je fotografija žrtava, sa prerezanim vratom. Očito je da ubojica nije zločin počinio u afektu borbe, već da je u stilu ISIL-ovaca izvršio hladnokrvnu egzekuciju nad žrtvom. Takve egzekucije su ono što uskoro čeka naš narod. Među nama su ubojice, teroristi, ISIL-ovci – koje je hranila i zbrinjavala Islamska zajednica, i za koje nam je reisu-l-ulema Kavazović LAGAO da su nalik bošnjačkim žrtvama – sve kako bi ih što više došlo među nas, i kako bi danas krvorpoliće bilo neizbiježno. Odbrana je neminovna!!! I žrtve su neminovne, na žalost.", piše portal antimigrant.ba.

 
index Instagram400x230 youtube