Za vikend oblačno, moguća i kiša

Danas se u BiH očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne ponegdje u sjeveroistočnim područjima i sa slabom kišom.

Tijekom, u središnjim, sjevernim i istočnim područjima s kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini umjereno oblačno, ponegdje u sjevernim dijelovima može pasti i malo kiše.

Vjetar slab do umjeren istočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 17, na jugu zemlje do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu zemlje do 31 stupanj Celzijev, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U subotu se u Bosni očekuje pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje naoblake očekuje se u sjevernim dijelovima. U jutranjim satima slaba kiša se očekuje u središnjim i sjeveroistočnim područjima. Tijekom dana, razvojem naoblake samo ponegdje s mjestimičnom kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Hercegovini većinom umjereno oblačno, prolazno može biti i pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 21, na jugu zemlje do 24, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 29, na jugu zemlje do 32 stupnja Celzijeva.

U nedjelju u Bosni umjereno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana s lokalnim pljuskovima. U Hercegovini malo do umjereno oblačno. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 21, na jugu zemlje do 24, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30, na jugu zemlje do 33 stupnja Celzijeva.

 
index Instagram400x230 youtube