Kolege iz Ljubuškog emotivnom porukom se oprostile od mladog sportaša koji je preminuo od korone

Irhad Zukić, poznati sarajevski sportaš, ljubitelj ekstremnih sportova, preminuo je u 36. godini.

Zukić je bio pozitivan na koronavirus, a njegovo zdravstveno stanje se proteklih dana zakompliciralo, te je umro u srijedu oko 5 sati ujutro.

Od Zukića se na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji, a posebice se izdvojilo Udrženje Extreme Sports Sarajevo, a prenosi N1.

"Mili naš, voljeni naš, vedri osmijehu naš. Tvoj iznenadan odlazak je slomio naša srca. Beskrajno smo zahvalni za sve trenutke sreće koje smo mogli dijeliti jer je druženje s tobom uvijek bilo sretno, nasmijano i posebno. Budi i dalje tako vedar, dobar i nasmijan tamo gdje sada letiš, jer takvog ćemo te mi pamtiti prijatelju dobri", napisali su na Facebooku.

Emotivnim riječima oprostili su se i iz Paraglajding kluba iz Ljubuškog.

"Vidimo se opet na nekom boljem mjestu. Posljednje zbogom našem prijatelju i bratu po vjetru", a jedan od njegovih bliskih prijatelja još je napisao i ovo:

"Dragi prijatelji, zar je jedan koncert, party, pivo s ekipom, maska u džepu ili na vratu, vrijedna nečijeg života. Zar je tako teško odmaknuti se metar? COVID 19 nije teorija zavjere, to je realnost", naveo je Aco Pejović.

 
index Instagram400x230 youtube