Mladež HDZ-a BiH Ljubuškog darivala krv [foto]

Istaknuto Mladež HDZ-a BiH Ljubuškog darivala krv [foto]

Mladež HDZ-a BiH Ljubuški te Crveni križ Ljubuški u suradnji s Odjelom za transfuziju Kliničkog bolničkog centra Mostar proveli su akciju dragovoljnog darivanja krvi.

Ovoj humanitarnoj akciji pristupilo je 24 Ljubušanki i Ljubušaka, a od tog broja, dragocjenu tekućinu koja život znači, darovalo je njih 20.

Uz građane i članove mladeži HDZ-a BiH, darivanju krvi pristupili su i dužnosnici stranke s novoizabranim v.d. gradonačelnika Vedranom Markotićem.

Darivanje krvi nesebična je gesta i plemenit čin kojim se doprinosi ozdravljenju oboljelih te tako olakšava rad zdravstvenih djelatnika koji počesto imaju problema s nedostatkom zaliha krvi, stoga je svaka doza dragocjena.

Znaju to i članovi mladeži HDZ-a BiH, kako u Ljubuškom tako i diljem Hercegovine i Bosne gdje često provode ovakve akcije.

- Zadovoljni smo odazivom i brojem prikupljenih dragocjenih doza. Moram pohvaliti suradnju s Crvenim križem i Mladeži HDZ-a BiH, koja uvijek nađe načina da motivira ljude da dođu i upotpone ovu akciju koja svake godine nekoliko puta radimo - rekao je Danijel Nedić s Transfuzijskog centra Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Mladen Bebek, predsjednik Mladeži HDZ-a Ljubuški zahvalio je svima koji su se odazvali pozivu na darivanje krvi.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 22 Srpanj 2020 12:48
 
index Instagram400x230 youtube