Srebreni reprezentativci, zlatnog sjaja Mandić i Hrstić na trening ŠR Izviđač [foto]

Srebreni reprezentativci Hrvatske, s netom odigranog EP u rukometu, Matej Hrstić i David Mandić posjetili su trening Škole rukometa Izviđač CO u Osnovnoj školi Marka Marulića u Ljubuškom.

Uslijedilo je opće oduševljenje svih polaznika Škole rukometa Izviđač, te zajedničko i pojedinačno slikanje polaznika sa srebrenim reprezentativcima, koji su u njihovim očima zlatnog sjaja.

Trener Tomislav Bošnjak je bio posebno emotivan, te se zahvalio svojim suigračima i prijateljima na prigodan način, a mi zahvalu prenosimo u cjelosti kako slijedi:

"Prijatelji moji, suigrači, zajedno smo odrasli u našim dvoranama. Uvijek smo ispred svega stavili naš klub, igrali srcem i tom željom da ćemo sutra bili "izviđači" našeg Izviđača. Htio bih vam zahvaliti, što ste još uvijek isti dečki, koji su jučer bili dio ekipe i ostali dio te priče. Danas vam krila života nižu uspjehe i neka velika prostranstva. Znam koliko ste truda, znoja i volje prolili da bi sada bili to što jeste. Prijatelji, još jednom vam hvala za svako odricanje,radost, emociju,ljubav i rukomet koji živite, te nikad ne zaboravite na svoje vrijednosti. Vi ste naša medalja, koja je ujedinila sva srca našeg grada. Uvijek ste bili i bit ćete dio nas, jedan veliki motiv za generacije koje dolaze i sanjaju da jedan dan zaigraju kao David, Matej i Josip. Veliko hvala Davidu i Mateju, što su unatoč popunjenom rasporedu iznenadili djecu na treningu."

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 30 Siječanj 2020 22:27
 
index Instagram400x230 youtube