Rukometaši aktualnog prvaka BiH krenuli s pripremama [foto]

Rukometaši Izviđača CO, aktualnog prvaka BiH danas su krenuli s pripremama za novu sezone.

Na jutarnjoj prozivci, koju je obavio trener Mario Bjeliš pojavilo se dvadeset igrača, a već od prije je poznato da su sredinu promijenili dva Josipa, Kvesić i Čutura dok se na prozivci nisu pojavili Mirko Mišetić (fakultetske obaveze) i dva kružna napadača, Mišetić i Mataga koji su još bez kluba.

U odnosu na predhodnu sezonu, na prozivci su bili povratnici s posudbe iz Konjuha Jozinović i Muhović, te Šoljić koji se oporavio od ozljede, a nova imena u klub su vratar Ante Grbavac i  Josip Buljubašić. Grbavac se vraća nako jedne godine provedene u Zrinjskom iz Mostara. Buljubašić je reprezentativac Turske, a već prije je igrao za Izviđač te može igrati na nekoliko pozicija. Ekipi je također priključeno nekoliko igrača iz druge momčadi Izviđača, koji su prošli trenažni proces u Izviđačevoj Školi rukometa.

Već dva dana po okupljanju, odnosno 31. srpnja, Skauti idu na pripreme na Kupres gdje će raditi do 5. kolovoza kako bi što spremniji stigli na turnir u Trebinje, 2. Swisslion Međunarodni rukometni turnir, koji se igra od 9. do 11. kolovoza.

Ljubušaci će u Trebinje na predstavljanje ekipa doći dan ranije, a na jakom turniru Skauti su u skupini sa Izolom (Slovenija) i Metaloplastikom (Srbija), dok drugu skupinu čine domaćin Leotar i Borac (BiH) te aktualni europski rukometni prvak, Vardar (Sjeverna Makedonija).

Slijedi im povratak u Ljubuški gdje će raditi do tradicionalnog, 51. izdanja TV turnira šampiona u Doboju, kojeg će biti sudionici od 20. do 24. kolovoza.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 29 Srpanj 2019 14:14
 
index Instagram400x230 youtube