RK Izviđač CO kreće s pripremama 29. srpnja

Rukometaši aktualnog prvaka BiH, Izviđača CO iz Ljubuškog s pripreme za narednu sezonu početi će 29. srpnja 2019. godine - priopćeno je iz kluba.

Već dva dana po okupljanju, odnosno 31. srpnja, Skauti idu na pripreme na Kupres gdje će raditi do 5. kolovoza kako bi što spremniji stigli na turnir u Trebinje, 2. Swisslion Međunarodni rukometni turnir, koji se igra od 9. do 11. kolovoza.

Ljubušaci će u Trebinje na predstavljanje ekipa doći dan ranije, a na jakom turniru Skauti su u skupini sa Izolom (Slovenija) i Metaloplastikom (Srbija), dok drugu skupinu čine domaćin Leotar i Borac (BiH) te aktualni europski rukometni prvak, Vardar (Sjeverna Makedonija).

Slijedi im povratak u Ljubuški gdje će raditi do tradicionalnog, 51. izdanja TV turnira šampiona u Doboju, kojeg će biti sudionici od 20. do 24. kolovoza.

Momčad iz Ljubuškog će s klupe i u sljedećoj sezoni voditi trener Mario Bjeliš, a što se tiče igračkog kadra javnost će bit pravovremeno upoznata.

Klub je napustio kružni napadač Josip Čutura, koji je potpisao ugovor s njemačkim drugoligašem Krefeldom, vratar Josip Kvesić koji je prešao u njemačkog trećeligaša, TV Willstatt, te srednji bek Vasilije Kaluđerović koji je otišao u švedskog prvoligaša, Eskilstuna GUIF. 

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 14 Srpanj 2019 16:19
 
index Instagram400x230 youtube