Tko su oklopljeni momci koji su sinoć dopratili Zlatka Dalića na pozornicu

Najsvečaniji trenutak sinoćnjeg 18. izdanja Večernjakovog pečata, najvećeg društvenog događaja u BiH uveličali su i vitezovi iz Ljubuškog koji su ispratili izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića do pozornice gdje je preuzeo nagadu – Večernjakov pečat za osobu godine u ime Vatrenih iz BiH.

Tako su se ljubuški vitezovi pokazali milijunskom auditoriju, budući da je Večernjakov pečat izravno prenošen preko malih ekrana BHRT-a, HRT-a i drugih televizija.

Vitezovi iz Ljubuškog su također sudjelovali u uručenju nagrade glavnom uredniku Večernjeg lista Draženu Klariću, kojem su na pozornicu donijeli ogromnu čestitku povodom 60. rođendana Večernjeg lista s više od tisuću potpisa.

Uoči manifestacije, postrojeni kraj crvenog tepiha sa svojim oklopima i mačevima plijenili su pozornost okupljenih ispred Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Zvijezde na crvenom tepihu: Visoke ocjene za organizaciju ''Pečata''

Podsjetimo, ljubuški vitezovi oformljeni su krajem 2017. godine. Tada je Ljubuški je dobio gardu hercega Stjepana Kosače – Lubussa, u sklopu projekta kojeg su financirali EU, HERAG i partneri.

Od svog osnutka, ljubuški vitezovi su sudjelovali u više manifestacija – u posljednje dvije godine redovni su gosti na stolačkoj Tarči, a kako u Ljubuškom im se posebno vesele djeca.

Vitezovi oduševili djecu u Ljubuškom - audio i foto

 

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 23 Svi 2019 13:57
 
index Instagram400x230 youtube