Raspisan natječaj za likovne radove predškolske djece

Dječji vrtić Ljubuški uz potporu Grada Ljubuškog je pokrenuo projekt kojim se kroz mnogobrojne aktivnosti djeca upoznaju s Ljubuškim te im se tako omogućava da steknu određena znanja i predodžbe o svom gradu.

Tema natječaja je Ljubuški, kakvog ga djeca promatraju i u kakvom žele živjeti. Cilj je kroz likovni rad potaknuti djecu na izražavanje vlastitih misli, osjećaja i želja kroz crtež.

Ovim putem, Dječji vrtić Ljubuški poziva odgajatelje i roditelji, da u okviru svakodnevnih aktivnosti potaknu i animiraju svoju djecu na izradu likovnog rada na temu Ljubuški.

Natječaj prenosimo u cijelosti:

Dječji vrtić Ljubuški

Grad Ljubuški

LIKOVNI NATJEČAJ „Moj grad Ljubuški“

Zainteresiranim odgajateljima i roditeljima djece

predškolskog uzrasta s područja grada Ljubuškog

Predmet: Dječji vrtić Ljubuški u suradnji s Gradom Ljubuškim raspisuje LIKOVNI NATJEČAJ „Moj grad Ljubuški“

Poštovani odgajatelji i roditelji,

Dječji vrtić Ljubuški uz potporu Grada Ljubuškog je pokrenuo projekt kojim se kroz mnogobrojne aktivnosti djeca upoznaju s Ljubuškim te im se tako omogućava da steknu određena znanja i predodžbe o svom gradu. Tema natječaja je Ljubuški, kakvog ga djeca promatraju i u kakvom žele živjeti. Cilj je kroz likovni rad potaknuti djecu na izražavanje vlastitih misli, osjećaja i želja kroz crtež.

Ovim putem, pozivamo sve Vas, poštovani odgajatelji i roditelji, da u okviru svakodnevnih aktivnosti potaknete i animirate svoju djecu na izradu likovnog rada na temu Ljubuški.

UPUTE ZA LIKOVNE RADOVE:

  • Na natječaju mogu sudjelovati sva djeca predškolskog uzrasta
  • Likovni radovi na temu Ljubuški mogu biti u svim stilovima i tehnikama
  • Svaki rad treba imati: naslov, ime i prezime autora, kontakt telefon te naziv predškolske ustanove ukoliko dijete ide u vrtić ili ime i prezime roditelja ukoliko dijete ne boravi u vrtiću.
  • Radovi se predaju osobno ili poštom na adresu: Dječji vrtić Ljubuški, Hercega Stjepana Kosače 17, 88320 Ljubuški (Za: Likovni natječaj „Moj grad Ljubuški“)

Radove je, prema navedenim uputama, potrebno poslati najkasnije do 14. veljače 2022. godine ili donijeti u Dječji vrtić Ljubuški. Prema ocjeni Povjerenstva, najbolji radovi bit će nagrađeni prigodnim poklonom.

Adresa: Dječji vrtić Ljubuški, Hercega Stjepana Kosače 17, 88320 Ljubuški

S naznakom za: Likovni natječaj „Moj grad Ljubuški“

DJEČJI VRTIĆ LJUBUŠKI

 
index Instagram400x230 youtube