Prijave ekipa za MNL MZ Grada Ljubuškog do 6. srpnja 2020. godine

JU "KŠC" Ljubuški uveliko radi na pripremama 17. Malonogometne ligi mjesnih zajednica i 10. Malonogometne ligi mjesnih zajednica Grada Ljubuškog do 16 godina.

Prijave momčadi za sudjelovanje u ligi traju do ponedjeljka 6. srpnja, a po prvi put, boje svojih naselja braniti će i veterani, ukoliko mjesne zajednice okupe dovoljan broj ekipa za natjecanje.

Istaknuto je da je Javna ustanova „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, zahvaljujući Gradu Ljubuškom, Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa, Ministarstvu financija Županije Zapadnohercegovačke te sponzorima, osigurala sredstva za realizaciju ovogodišnje Malonogometne lige Mjesnih zajednica Grada Ljubuškog stoga sudionici Lige neće plaćati kotizaciju za nastupe u istoj.

Organizatori iz JU „Kulturno-športski centar“ istaknuli su kako se za natjecanje pripremaju kao i prethodnih godina, s tim da se će ono biti prilagođeno uputama nadležnih stožera vezanih za epidemiološku situaciju uzrokovanu koronavirusom.

Za sve dodatne upite i informacije možete nas kontaktirati!

Kontakt osobe su:

Slaven Tomić,

Struči suradnik za sport i rekreaciju

e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel/mob: +387 63 321 590

Ivan Bebek,

Ravnatelj JU "KŠC" Ljubuški

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel/mob: +387 63 036 777

 
index Instagram400x230 youtube