Upriličeno tradicionalno druženje malonogometne ekipe "Novinara"

Tradicionalno druženje malonogometne ekipe "Novinara" upriličeno je sinoć u lijepoj i ugodnoj atmosferi restorana Megi u Ljubuškom.

U čašicu razgovora i domaće delicije okupila se gotovo cijela ekipa, koja je prije sedamnaest godina uspješno nastupila na Malonogometnoj ligi ljubuških javnih ustanova i poduzeća.

Treba istaći da se ovo druženje događa bar jednom u godinu dana i to traje već više od petnaest godina.

Sinoć su se prepričavali događaji od prije sedamnaest godina, kada nitko prije početka natjecanja Malonogometne ligi ljubuških javnih ustanova i poduzeća nije davao nikakve šanse ekipi "Novinara".

IMG_20200116_212620.jpg

Međutim, ekipa "Novinara" se prošetala do polufinala. U četvrtzavršnici u potpunosti su nadigrali i do noga potukli favorizirani Interijer rezultatom 3:1. U poluzavršnici od "Novinara" je bio bolji "Auro" nakon izvođenja kaznenih udaraca rezultatom 5:4. Za treće mjesto "Novinari" su deklasirali "Općinu" rezultatom 3:0, a turnir je osvojo "Auro" pobjedom protiv "MUP-a ZHŽ" rezultatom 3:1.

Goran Paradžik iz ekipe "Novinara" je bio najbolji strijelac turnira sa dvanaest zgoditaka, dok je Zdravko Škrobo - Šedo također iz ekipe "Novinara" bio najbolji vratar turnira, a Goran Dodig iz momčadi "Auro" proglašen je najboljim pojedincem turnira.

"Jedna od zanimljivosti lige momčad je novinara čiji zadnji red - vratar Škrobo, kapetan Kraljević, Vukojević, Bebek i Mijatović - nogomet nije igrao od posljednje lige, dakle pune dvije godine. No iskusnim novinarima to nije smetalo da uz potporu mladih snaga - Paradžika, Pehara i Tomića osvoje treće mjesto. Pri tome su novinari, što je neuobičajeno za tu profesiju, iskazali kolektivni duh. Upravo to jedinstvo, unatoč profesionalnom individualizmu, dovelo ih je do uspjeha u ligi koja ima ogroman lokalni prestiž", napisao je tada o ekipi kolega Dušan Musa.

Poslijednja izmjena danaPetak, 17 Siječanj 2020 08:57
 
index Instagram400x230 youtube