Održana 2. sjednica Povjerenstva Agram MNL MZ-a grada Ljubuškog

U prostorijama JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški održana je druga sjednica Povjerenstva Agram malonogometnih liga MZ-a grada Ljubuškog.

Kako je rok za prijave ekipa bio završno s 10.srpnja Povjerenstvo je izviješteno da se za 19. Agram MNL MZ-a grada Ljubuškog prijavilo 12. ekipa, a za 12 MNL MZ- a igrača do 16. godina starosti prijavilo se 10. ekipa.

Seniori (19. Agram MNL MZ-a) će igrat u tri skupine s po četiri ekipe, dok će juniori (12.MNL MZ-a) igrati, također u tri skupine, jedna s četiri, a dvije s tri ekipe. Izvlačenje skupina i parova bit će u ponedjeljak, 17.srpnja u 11:00 sati u Gradskoj knjižnici. Natjecanja u obje lige trebala bi krenuti u četvrtak, 20.srpnja, a utakmice će suditi suci iz Udruge nogometnih sudaca Županije Zapadno-hercegovačke.

Inače, radovi na Centru malih športova u Ljubuškom, gdje će se lige igrati, su pri kraju, svi važniji poslovi su odrađeni, a ostale su još neke sitnice koje će se odraditi ovaj tjedan. Ukoliko bi eventualno bilo nekih promjena Povjerenstvo će na vrijeme izvijestiti sve zainteresirane.

 

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 26 Srpanj 2023 12:33
 
index Instagram400x230 youtube