Liga Hercegovine: Poraz Teskere od Kočerina [foto]

U trećem četvrfinalnom susretu Lige Hercegovina sastali su se predstavnici Širokog Brijega MZ Kočerin i naš predstavnik Ljubuškog MZ Teskera.

Na igralištu OŠ Ivana Mažuranića u Posušju viđen je zanimljiv nogomet. Ekipa MZ Teskera je ubilježila visok poraz (0:3) od MZ Kočerini, a ipak treba istaći da po prikazanoj igri teskerčani nisu zaslužili ovako visok poraz.

No, pođimo redom - Kočerin je važio za laganog favorita u ovom srazu, a taj epitet su opravdali odmah u prvoj minuti. Nakon kratkih i brzih duplih pasova Kočerinjani su lako izigrali obranu Ljubušaka, a posao dovršava njihov kapetan Mario Mikulić za početno vodstvo. Odmah zatim u samo tri minute Teskera ima dva zicera na drugoj stativi ali bravure na golu Kočerina radi vratar Ante Kvesić. Do kraja poluvremena bilo je još nekoliko poluprilika na obje strane ali su mreže mirovale.

Kočerinjani bolje ulaze i u nastavku utakmice. U 22. minuti vodstvo na 2:0 diže Blago Gašpar, a stvar zaključuju u 37. golom Ivana Kvesića za potvrdu polufinala. Bila je ovo izjednačena utakmica u kojoj je Kočerin iskoristio svoje prilike za razliku od Teskere kojoj večeras realizacija nije bila jača strana.

Raspored:

Četvrtak 22.8.2019.(polufinale):
20:30h RODOČ 1 (MOSTAR) – GRADAC (POSUŠJE)
21:30h KOČERIN ( ŠIROKI BRIJEG) – RUŽIĆI (GRUDE)

Petak 23.8.2019 (Finale i utakmica za treće mjesto)

Poslijednja izmjena danaPetak, 23 Kolovoz 2019 18:56
 
index Instagram400x230 youtube