Poznati svi polufinalisti Lige Hercegovine

Predstavnik Čapljine, ekipa Tasovčići/Klepci, plasirala se u polufinale Lige Hercegovine nadigravši s visokih 8:3 ekipu posuškog Graca.

Gosti su odlično otvorili susret te poveli preko Veselka Begića i Branimira Oreča, no Tasovčići/Klepci ekspresno izjednačuju na 2:2 preko Ante Galića i Maksimilijana Vrbice.

Slijedi potom i preokret u kojem Marko Rudan dovodi Tasovčiće/Klepce u vodsto 3:2, da bi dramu utakmici dodao Veselko Begić koji je izjednačio na 3:3.
 
Nakon toga Tasovčići/Klepci ubacuju u višu brzinu te do kraja pogađaju Ante Galić, Maksimilijan Vrbica, Mate Miličević i Armin Novaković.
 
Tasovčići/Klepci tako su se plasirali u polufinale lige, koje igraju već u četvrtak, kada se u 21:45 sati sastaju s Knešpoljem.
 
Pero Pervan, igrač Tasovčića/Klepac, zadovoljan je igrom svoje ekipe.
 
‘Ušli smo lošije u sami susret, oni su poveli 2:0, više zbog naših grešaka, nego zbog svoje inicijative i dobre igre. Zabili smo na vrijeme golove za izjednačenje i vratili se brzo u utakmici i uzeli smo ono što su nam oni ponudili, izjavio je Pervan za portal Jabuka.tv.
 
Kaže da njegova ekipa ide do kraja.
 
Mi na ovome nećemo stati, ovo nam je poticaj za sutra, za polufinale, protiv Knešpolja idemo jako i idemo po pobjedu pred domaćom publikom, rekao nam je Pervan.
 
U drugoj utakmici večeri susreli su se Krehin Gradac (Čitluk) i Vidovo Polje (Stolac).
 
Na samom startu utakmice Silvio Dujmović zabio je za vodstvo Krehinog Gradca, a Mate Pero Pehar povisio je na 2:0. Do kraja utakmice Ivan Šutalo pogađa za 2:1, što je bio konačan rezultat utakmice.
 
Krehin Gradac u četvrtak se u polufinalu sastaje s ekipom Rodoč 1, koja je predstavnik Mostara.
 
index Instagram400x230 youtube