Andrej Markić i Veselko Vištica o osvajanju MNL MZ Grada Ljubuškog i očekivanjima u Ligi Hercegovine

Pred prepunim Centrom malih športova u Ljubuškom u ponedjeljak je odigrana završnica Malonogometnih liga Mjesnih zajednica Grada Ljubuškog za 2021. godinu.

Pobjednik ovogodišnje Lige za seniore, momčad Ljubuškog, u finalu je zasluženo slavila protiv Teskere visokim rezultatom 5:0.

Sinoć smo na Sportskom centru u Grabu zatekli nekoliko malonogometaša iz pobjedničke momčadi Ljubuškog.

Susret smo iskoristili za razgovor s kapetanom momčadi Anderejem Markićem i najboljim strijelcem Veselkom Višticom.

Andrej je kazao kako su se igrači momčadi Ljubuškog kasno okupili i loše krenuli na startu Lige, ali su se kasnije iz utakmice u utakmicu „dizali“, te u finalnom dijelu pokazali pravu kvalitetu. Zahvalio se svima koji su im pomogli da nastupe u Ligi, svim gledateljima, a posebno navijačima svoje momčadi. Pozvao ih je da momčad Ljubuškog prate i u Ligi Hercegovine koja počinje u ponedjeljak u Čapljini.

Veselko Vištica misli da je Ljubuški zasluženo ovogodišnji pobjednik MNL MZ Grada Ljubuškog. Iako su igrali vrlo efikasno i postigli puno golova, Veselko kaže da je naglasak bio na igri u obrani, jer kada dobro odigraš obranu onda i napad mora proraditi. Kada je u pitanju Liga Hercegovine, kaže, kako je bitno da momčad igra svoju igru, da ne padne pod utjecaj protivnika, i rezultat će doći. Nada se da u prvom kolu mogu pobijediti pobjednika LMZ Tomislavgrad – Kolo, a onda će sve biti lakše. Ako pobijede Kolo čeka ih jaka momčad Rodoča na čelu sa braćom Suton. Nada se da će se momčad uspjeti održati na okupu i za iduću sezonu. I Vištica se zahvalio svima koji su im pomogli posebno svim navijačima koji su pratili utakmice na Centru malih športova u Ljubuškom.

 
index Instagram400x230 youtube