Dodjela diploma polaznicima tečaja slikanja i crtanja kod Tamare Herceg

Nakon završenog tromjesečnog tečaja crtanja i slikanja kod akademske slikarice Tamare Herceg u nedjelju je na prigodnoj svečanosti održanoj u hotelu Bigeste upriličena dodjela diploma za 49 polaznika u tri stupnja ovogodišnjeg ciklusa tečaja.

Tečaj je koncipiran na način da polaznici u tri mjeseca prolaze kroz proces učenja umjetničkog gledanja i usavršavanja vještine ruke kroz različite crtaće i slikarske tehnike.

Riječ je o tečaju kojeg ak. slikarica Tamara Herceg održava već petu godinu, a kroz kojeg je dosad prošlo više od 100 polaznika iz cijele Hercegovine.

Uz prigodan glazbeni program kojeg su izveli polaznici tečaja ujedno učenici OGŠ Ljubuški Vincent Pilatić te Sofija i Klara Šaravanja, na svečanosti se prisutnima iz perspektive polaznika obratila Petra Markota studentica 3. godine Studija dizajna interijera i dugogodišnja polaznica tečaja.

Govoreći o svom iskustvu rada sa polaznicima gđa. Herceg istaknula je zadovoljstvo što tečaj pohađa više generacija polaznika, od najmlađih do starijih uzrasta, a nije rijetkost da tečaj pohađa i više članova iste obitelji.

 
index Instagram400x230 youtube