Dream team Babe o nastupu u Supertalentu

Nastup članica ljubuške pjevačke skupine Dream team Babe u Supertalentu Nove TV izazvao je brojne reakcije. Dok jedni tvrde da je audicijski nastup bio bolji od onog u prvoj polufinalnoj emisiji, drugi smatraju kako su bake i ovaj put bile zabavne te su priredile veselje svima u studiju.

Njihov nastup „užario“ je i društvene mreže. Redaju se komentari, pa i oni negativni, no to ljubuške bake – ne pogađa.

Za Dnevni list su kratko prokomentirale svoje glazbeno putovanje u Zagreb.

Na mladima svijet ostaje

„Najbitnije je da smo se žive i zdrave vratile kući“, kroz smijeh su kazale Nada, Blagica, Kata, Ana i Franka.

Nastupima su poprilično zadovoljne, iako, složile su se, uvijek može bolje.

„Ne možemo biti nezadovoljne. Naš cilj je ispunjen, a bio je zabaviti se i pokazati da godine nisu prepreka za pjesmu i veselje. Lijepo smo se družile s mladim i talentiranim ljudima i naravno da oni trebaju proći dalje. Na njima svijet ostaje“, istaknule su Dream team Babe.

supertalent babe

Uvijek dobro raspoložene i nasmijane, kazale su kako će i dalje pjevati i uveseljavati sve one koji ih pozovu na druženja, prigodne manifestacije, proslave…

Nedugo nakon nastupa one su opet, a što drugo, nego pjevale. Po povratku u Ljubuški ugostio ih je Ivan Šipić, gradonačelnik Trilja, gdje su nedavno gostovale na snimanju emisije Lijepom našom.

Pozitivna energija

„Nailazimo na dobar prijam gdje god se pojavimo. Ljudi vole našu pozitivnu energiju i jednostavnost“, rekle su ove dame koje će zauvijek pamtiti Supertalent i zlatni gumb Davora Bilmana, člana žirija, zahvaljujući kojem su osigurale mjesto u polufinalu.

bilman babe

Nakon što je emisija uživo završila, Bilman se družio s bakama, a nastao je i zajednički selfie. Fotografiju je Bilman postavio na Instagram, a u opisu stoji: „Kad netko ima ovakvu zaraznu energiju, ne možeš se osjećati loše! Svi imamo pravo na svoj vlastiti sustav vrijednosti i pogled na život. Pametan čovjek uči od svakoga, a budala od nikoga!“.

Veselim Ljubušankama želimo puno sreće u daljnjim nastupima te da budu ustrajne u očuvanju starih napjeva i njihova približavanja svim generacijama.

 
index Instagram400x230 youtube