Listopad u poliklinici Endo plus - Mjesec svjesnosti o karcinomu dojke

Svake godine, listopad se obilježava kao mjesec svijesti o karcinomu dojke, s ciljem podizanja svijesti o ovoj bolesti koja pogađa mnoge žene širom svijeta.

Karcinom dojke jedan je od najčešćih oblika raka kod žena, a rani simptomi često mogu biti neprimjetni. Zato je redovita dijagnostika ključna. Poliklinika Endo Plus nudi ultrazvučnu dijagnostiku, koja predstavlja neinvazivnu i sigurnu metodu za otkrivanje promjena u tkivu dojke. U namjeri da pacijent ne gubi dragocjeno vrijeme, poliklinika Endo Plus je ponudila mogućnost svim  ženama, da bez dugog čekanja, u ugodnom ambijentu i uz ljubazno osoblje obave brzo i kvalitetno cjelovit ginekološki pregled i pregled dojki.

Pozivamo sve žene, osobito majke, da se informiraju o karcinomu dojke, razgovaraju o tome s prijateljima i obitelji te redovito posjećuju naše stručnjake za dijagnostičke preglede. U Endo Plusu vjerujemo da je znanje moć i da zajedničkim snagama možemo podići svijest i boriti se protiv karcinoma dojke.
 
Listopad nikako ne bi trebao biti jedino vrijeme kada se naglašava neopisiva važnost razumijevanja faktora rizika, važnosti prevencije i samopregleda dojki. Međutim, ovaj ružičasti mjesec, u svakodnevnoj šumi informacija i zagušenosti obavezama, pokušava progurati svoj glas i pomaže nam osvijestiti da je upravo ovo trenutak kada je potrebno obaviti taj pregled koji možda predugo odgađamo.
 
Ovim putem Vas obavještavamo da u listopadu možete obaviti UZV dojki po cijeni od 40,00 KM, a za više informacija ili za zakazivanje pregleda, kontaktirati nas možete na 036 651 521.
Poslijednja izmjena danaPetak, 04 Listopad 2024 10:04
 
index Instagram400x230 youtube