Noć pjesme, humora i veselja u subotu u Šipovači

Središte vrhunske zabave ove subote će biti igralište Luke u Šipovači na kojem će biti održana noć pjesme, humora i veselja.

Najavljen je sadržajan kulturno-zabavni program u čijem će središnjem dijelu nastupiti domaća glazbena grupa Šuplja Stina, a publiku će potom zabavljati Krele band i DJ Anonymos.

Šuplja Stina će svojim subotnjim nastupom proslaviti 38 godina djelovanja grupe te će premijerno biti izvedene pjesme s novog albuma naslovljenog s “Trebaju li čizme na kanalu?”

– Nakon koncerta nastavljamo sa druženjem uz ritmove kolega sa estrade – Krele band i DJ Anonymos koji će nas zabavljati do dugo u noć – poručio je glazbeni sastav na svojoj stranici.

Organizator događaja je Šuplja Stina, uz potporu Mjesne zajednice Šipovača-Kašče i mještana, a kako se moglo čuti, u programu su planirana i iznenađenja koja će dodatno ‘začiniti’ noć.
 
Zbog očekivane gužve na prilazu igralištu, organizatori mole sve posjetitelje da poštuju upute volontera kako bi se izbjegle gužve i osiguralo nesmetano prometovanje lokalnom cestom.

Također, svi koji žele ‘dati ruke’ i pomoći održavanju događaja mogu kontaktirati članove benda. Noć pjesme, humora i veselja započinje u 20 sati, a ulaz je slobodan. 

Poslijednja izmjena danaPetak, 16 Kolovoz 2024 10:50
 
index Instagram400x230 youtube