Luka Kraljević i Ivana Soldo biraju najbolje kulinarske kreacije na manifestaciji “321…kuhaj”

Najnovije izdanje popularnog kulinarskog showa 321… ponovno će okupiti ljubitelje hrane i zabave u Grudama. Ova jedinstvena manifestacija održat će se u subotu 17. i nedjelju 18. kolovoza ispod UniCredit banke (Boboška).

Otvaranje gastronomskih dana započet će u subotu od 18 sati, kada će posjetitelji moći uživati u raznovrsnoj ponudi hrane i pića. Kulinarski maestro, chef Josip Grubišić Jopo, predstavit će svoje najnovije kulinarske kreacije, a od 19 sati svi prisutni moći će degustirati izvanredna jela i razne gastronomske delicije.

Veliko kulinarsko natjecanje održat će se u nedjelju 18. kolovoza. 

Natjecatelji će imati priliku pokazati svoje vještine u kuhanju, a prijave su besplatne. Organizatori pokrivaju sve troškove hrane, a ekipa može imati do pet članova.

Ocjenjivački sud bit će pod budnim okom poznatih osoba: Ivana Soldo, sudionica popularnog natjecanja Masterchef, te Luka Kraljević, profesionalni kuhar, koji će ocjenjivati natjecateljske kreacije i odlučiti o najboljima.

Osim gastronomskih užitaka, organizatori su se pobrinuli i za najmlađe posjetitelje. Djeca će moći uživati u raznim aktivnostima.

Ulaznica za manifestaciju iznosi 20 KM, a u cijenu je uključena neograničena konzumacija hrane. Djeca imaju besplatan ulaz. Uz kulinarske specijalitete, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u promociji vina Podrum Bošnjak i uživati u glazbenom programu.

U subotu sve nazočne zabavljat će Tamburaši s kamena, a u nedjelju Klapa Grga i TS Stari fenjer.

Za dodatne informacije i prijave, zainteresirani se mogu obratiti na telefon 063/329-588. Ulaznice se mogu nabaviti u Samoposluzi DIM ili na dan manifestacije.

 
index Instagram400x230 youtube