Gradska uprava čestitala Izviđaču na osvojenoj tituli

Gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić u srijedu su u uredu gradonačelnika upriličili prijam za članove RK Izviđač CO povodom osvajanja naslova prvaka BiH.

Tom prigodom Gradonačelnik Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Kvesić Skautima su još jednom uputili čestitke na ostvarenim rezultatima i zahvalili što postignutim uspjesima promoviraju Ljubuški te im poželjeli uspjeh u nadolazećoj završnici Kupa BiH.

Podsjetimo, u subotu je nakon prvenstvene utakmice, koju su Skauti igrali u posebno kreiranom dresu oslikanom motivima prirodne i kulturno-povijesne baštine ljubuškog kraja, proslavljena nova titula zajedno s navijačima i brojnim sugrađanima na igralištu Gimnazije uz vatromet, glazbu i zakusku, koje je klub pripremio uz potporu Zapadnohercegovačke županije, Grada Ljubuškog, Turističke zajednice Grada Ljubuškog i JP Parkovi d.o.o.

Da se najbolji rukomet u BiH igra u Ljubuškom potvrđuje osvojenih devet naslova prvaka BiH, uspješne igre rukometašica, kao i brojna osvojene titule mlađih dobnih skupina u natjecanjima Herceg-Bosne te Bosne i Hercegovine, što Izviđač svrstava među najuspješnije sportske kolektive u državi. Svih tih godina nije izostala ni potpora Grada Ljubuškog kroz izdvajanja proračunskih sredstava za rad Izviđača, koji će uskoro imati priliku osvojiti i kup natjecanje čija se završnica igra krajem svibnja.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 10 Svi 2023 15:44
 
index Instagram400x230 youtube