Petar Dugandžić: "Ako se ove godine ne oženim, idem iz Istre"

U današnjoj 'Večeri za 5 na selu' domaćin će biti umjetnik Petar, čiji je umjetničko ime Princ Petar.

Petar je rođen u Čapljini, odrastao u selu Radišići pokraj Ljubuškog, živi u Grožnjanu, a večeru će pripremati i poslužiti u svom ateljeu u Fažani.

Kad su kandidati vidjeli sastojke, jako ih je zanimalo što će im domaćin pripremiti zato što su, među ostalim, pročitali da će koristiti kaktus! „S čokoladom ne možeš pogriješiti, a kaktus nikad nisam jela, to će biti jako zanimljivo“, rekla je Petra B., a Petra O. nastavila: „Sviđa mi se bundeva, vrhnje za kuhanje obožavam, riža, a carry uvijek stavljam u svoja jela.“

Ivanka i Lena komentirale su kako će to sigurno biti izazovno i da se baš vesele toj večeri, navodi RTL.

Zabavna atmosfera počela je još jučer na večeri kod prve ovotjedne domaćice Petre Obranić, koja je pripremila vegetarijanska jela i dobila 37 bodova, a kako će se gošćama svidjeti Petrov jelovnik - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Može li se u našem kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu' roditi ljubav? Mi se svakako nadamo da može, a na prvoj je večeri odmah zaiskrilo između domaćice Petre O. i umjetnika Petra Dugandžića. No, našla se tu još jedna Petra - Petra B. iz Australije koja je umjetniku isto 'top'.

"Ako se ove godine ne oženim, idem iz Istre", rekao je otvoreno Petar dok se ekipa vozila prema kući domaćice.

Na prvu ga je osvojila 'dobra vibracije' Petre B., a po dolasku na večeru vatrena boja kose Betre O. ga je intrigirala.

"Ako ja i ti kliknemo, kliknuli smo", rekao je Petar Australki Petri B., a za večerom je rekao kako kod Petre O. planira prespavati.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 04 Travanj 2023 12:22
 
index Instagram400x230 youtube