Merlot Vinograda Nuić najbolje vino u Bosni i Hercegovini!

Vinogradi Nuić svake godine iznova dokazuju kvalitetu svojih vina, čiji bogat asortiman nailazi na sve više odobravanja u probranim vinskim krugovima.

Sve više se uporan i ozbiljan rad hercegovačkih vinara cijeni i u svijetu, a Vinogradi Nuić predvode put naših vina na najizbirljivije svjetske stolove.

Najnoviji dokaz tomu je i sjajan nastup Vinograad Nuić na prvoj ovogodišnjoj manifestaciji dodjele nagrada Mundus Vini, kojom ugledni Meininger Verlag već tradicionalno dvaput godišnje (u rano proljeće i kasno ljeto), nagrađuje najbolja vina, a ovaj put biralo se između njih 7568 iz 45 zemalja svijeta.

Ove godine, na natjecanju koje se održava po 32. put, Vinogradi Nuić okitili su se zlatnim medaljama za čak pet svojih vina - Cabernet Sauvignon Limited Edition 2018, Cuvee RED 7 2017, Merlot Premium 2017, Cabernet Sauvignon 2017 i Blatina Vrhunska 2018.

I to nije sve, prema mišljenju ocjenjivačkog žirija manifestacije Mundus Vini, Nuićevo vino, već spomenuti Merlot Premium, berba 2017., ponijelo je naslov najboljeg vina iz Bosne i Hercegovine!

Svečano uručenje nagrada planirano je za koji dan, na najvećem sajmu vina na svijetu, ProWein u Dusseldorfu, na kojem će se posjetitelji još jednom moći uvjeriti u neodoljiv šarm i izuzetne kvalitete vina Vinograda Nuić.

 
index Instagram400x230 youtube