|AUDIO| Mladen Bebek: Adventska čarolija u Ljubuškom ove godine ispunjena je priredbama, koncertima, klizanjem i blagdanskim okusima

Građani Ljubuškog i svi oni koji dođu u ovaj bajkoviti grad,  nakon dvije godine pauze, moći će  uživati u manifestaciji „Advent u Ljubuškom“ koja će biti održana od 3. prosinca 2022. do 3. siječnja 2023. godine.

Središnji dio adventskih događanja,paljenje svijeća, koncerti, priredbe, klizanje, uživanja u blagdanskim okusima ,  održati će se na Trgu dr. Franje Tuđmana koji će u adventsko vrijeme sjajiti veseljem i raznolikošću gastro i programske ponude, kako za velike, tako i za male posjetitelje, te biti mjesto za porodično i prijateljsko druženje. Od događaja u koja su se, pored udruga, uključile i škole i vrtići, Bebek je posebno naglasio izložbu čiji su tvorci djeca s posebnim potrebama te izložbe učenika Srednje strukovne škole, i to stolara sa svojim rukotvorinama i kuhara s gastronomskim delicijama koje će građani moći kušati, dok će medicinari te škole mjerit šećer građanima. Najmlađi će uživati u besplatnom klizanju na klizalištu, zabavom s djedom božićnjakom, raznim priredbama i pjevanju Božićnih pjesama dok će odrasli uz bogat kulturno-zabavni i sportski program uživati u gastro ponudi iz ukrašenih adventskih kućica.

Dan pred Badnjak, 23. prosinca, u večernjim satima planirana je atletska utrka "night run", a na sam Badnji dan, za sve građane besplatno bakalar.

Organizatori Adventa u Ljubuškom su Grad Ljubuški, Turistička zajednica Grada Ljubuškog, JP Parkovi Ljubuški i KŠC Ljubuški.

Tim povodom Gost jutra RF je dir.TZ Grada Ljubuškog Mladen Bebek.

AUDIO

 

 
index Instagram400x230 youtube