HUL Kravica Ljubuški: Lovačka večer za sjećanje!

Nakon dvije godine stanke zbog pandemije lovci i ljubitelji lovstva s nestrpljenjem su očekivali ponovni susret i tradicionalno druženje u lovačkoj večeri koju je organizirala Hrvatska udruga lovaca Kravica u salonu Ohio u Ljubuškom.

Na ovoj najomiljenijoj večeri koja je je okupila najveći broj sudionika do sada, jer se broj uzvanika popeo do tisuću, uz članove svih lovačkih sekcija udruge kojih ima preko dvadeset, bili su prisutni predstavnici prijateljskih lovačkih društava, lovačkih saveza, kinoloških udruga i saveza, predstavnici gradske i županijske vlasti, susjednih općina i gradova, brojni prijatelji iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, simpatizeri lovstva i brojni pokrovitelji koji su osigurali nagrade za iznimno bogatu tombolu.

Druženje je započelo prigodnim pozdravima te su se okupljenima obratili predsjednik udruge Ante Skoko, gradonačelnik Grada Ljubuški Vedran Markotić i predsjednik lovačkog saveza HB Dragan Guberac.

Ukusnu trpezu bogatu lovačkim specijalitetima na početku zajedničkog objeda blagoslovio je humački gvardijan fra Dario Dodig. Sama tombola na ovoj večeri nudila je priliku za osvajanje vrijednih nagrada, u fondu sa stotinu dobitaka, uz prateću lovačku opremu lovcima najpoželjnije su bile puške kojih je na ovoj večeri bilo 15. Bila je to prilika za razmjenu iskustava, susret sa starim prijateljima ali i šalu i pjesmu, te se druženje se nastavilo u veseloj atmosferi dugo u noć.

Poslijednja izmjena danaSubota, 01 Listopad 2022 09:55
 
index Instagram400x230 youtube