Cijene stolica u hercegovačkim svadbenim salonima

Val poskupljenja nije zaobišao ni svadbene salone u Hercegovini.

Cijena stolice, za standardni menu, u većini njih ove godine je viša za par maraka u odnosu na lani, a neki od njih najavili su i poskupljenja stolice za do 5 KM za 2023. godinu.

Posušje
U svadbenom salonu Bagušić u Posušju cijena stolice lani je bila 45 KM, ove godine iznosi 47 KM, a za 2023. godinu ići će na 50 KM, potvrđeno je za portal Jabuka.tv.

Ljubuški
Iz svadbenog salona Antonela u Ljubuškom rekli su nam da cijena stolice iznosi 55 KM te da cijenu za sljedeću godinu još nisu formirali nadajući se kako neće biti primorani na to očekujući stabilizaciju cijena na tržištu.

Iz Hotela Bigeste u Ljubuškom potvrdili su nam da su cijenu stolice podigli za 5 KM od 1. travnja 2022. godine odnosno s 50 na 55 KM.

Od 1. travnja 2022. godine cijena stolice iznosi 55 KM. Važno je istaknuti da dogovorena cijena s mladencima od ranije za razdoblje od 1. travnja pa čak i za 2023. godinu ostaje 50 KM bez obzira na cjenovne skokove, izjavio je za portal Jabuka.tv direktor Hotela Bigeste Stjepan Primorac.

Široki Brijeg
Cijena stolice u svadbenom salonu La Viva u Širokom Brijegu kreće se od 48 do 50 KM dok će dogodine ona biti 55 KM, rečeno je za portal Jabuka.tv.

Trenutna cijena stolice u svadbenom salonu Jabuka u Širokom Brijegu iznosi 49 KM dok će cijena za nadolazeće razdoblje ovisiti o cjenovnim skokovima.

Iz trećeg širokobriješkog svadbenog salona, Sunce, nisu nam otkrili cijenu stolice, no rečeno nam je da su zadržali cijenu kao i prošle godine.

Mladenci su prezadovoljni. Radimo u minusima, ali smo ispoštovali dogovor. Svaka svadba i svaki mladenci su zasebna jedinka i cijenu formiramo u dogovoru s njima i njihovim željama, izjavili su za portal Jabuka.tv iz svadbenog salona Sunce.

Grude
U svadbenom salonu Hotela Otok u Grudama cijena ovisi o broju gostiju.

Cijena stolice iznosi 55 KM za svadbu s 200 i više ljudi, dok je cijena 60 KM za svadbu ispod 200 ljudi, rekli su za portal Jabuka.tv iz Hotela Otok.

Mostar
U Ljetnikovcu Radobolja u Mostaru cijene također ovise o broju gostiju.

Cijena stolice za svadbu s 300 i više osoba iznosi 65 KM. Za svadbu od 250 do 300 osoba iznosi 70 KM, a za svadbu od 200 do 250 osoba cijena stolice iznosi 80 KM, izjavili su za portal Jabuka.tv iz Ljetnikovca Radobolja.

Iz grupacije kojoj pripadaju mostarski svadbeni saloni Venera, Ruža i Da-Da rečeno nam je da cijena stolice iznosi 55 KM.

Cijena je ista kao i prije pandemije koronavirusa te će i dogodine ostati ista, potvrdili su iz ove grupacije za portal Jabuka.tv.

Tomislavgrad
Iz svadbenog salona Gospodar prstenova u Tomislavgradu cijena stolice za standardni menu iznosi 60 KM.

Ako poskupljenja namirnica budu išla u ovom smjeru, onda ćemo biti primorani korigirati cijenu za 2023. godinu, rekli su nam iz ovoga salona.

Livno
Cijena stolice u svadbenom salonu Panorama – Pavić u Livnu iznosi 67 KM, a riječ je o večeri u sedam sljedova.

Cijenu za sljedeću godinu formirat ćemo u siječnju 2023. godine, potvrdili su za portal Jabuka.tv iz ovog livanjskog svadbenog salona.

Dodajmo za kraj da smo kontaktirali još nekoliko svadbenih salona u Hercegovini; neki od njih nisu nam se javili, a neki nisu željeli komentirati cijene.

 
index Instagram400x230 youtube