Održana osnivačka skupština Udruge veterana vojne policije Domovinskog rata HVO Ljubuški

U subotu 12. ožujka 2022.god. u prostorijama gradske vijećnice u Ljubuškom, sa početkom u 17.00 sati i uz nazočnost 50-ak sudionika održana je osnivačka skupština Udruge veterana vojne policije Domovinskog rata HVO Ljubuški.

Skupštini su nazočili i gosti iz Mostara, predsjednik Udruge u Mostaru Mića Raić i predsjednik Zajednice udruga veterana vojne policije HVO HB Žarko Vrljić, dok su gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik  gradske Skupštine Tihomir Kvesić uputili čestitku i zaželili uspješan rad Skupštine jer su zbog ranije preuzetih obaveza bili onemogućeni bit nazočni.

Skupština je počela sa radom uz Hrvatsku Himnu i minutom šutnje za sve poginule pripadnike vojne policije kao i za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu. Skupština je počela sa radom uz predsjedanje Ante Alilovića (Tone) koji je pozdravio nazočne i goste te nakon usvajanja dnevnog reda i drugih akata skup su pozdravili i gosti.

Na skupštini su izabrani i čelnici Udruge; Mate Jelčić (Žuti) za predsjednika i Berislav Boras (Bećo) za dopredsjednika, a u predsjedništvo Udruge još su izabrani Ivan Ilić, Silvija Markotić i Srećko Tomić. U Nadzorni odbor Udruge izabrani su Ante Alilović-predsjednik i Marija Hrstić, Pero Majić, Rade Pehar i Slaven Mikulić za članove odbora.

Za počasnog predsjednika Udruge jednoglasno je izabran Radoslav Lavrić.

U ime izabranih  skupu se obratio Mate Jelčić koji se zahvalio na ukazanom povjerenju i časti glede izbora, a nakon završetka Skupštine svi nazočni su se nastavili družit uz domjenak.

 
index Instagram400x230 youtube