Agape: Uspješno završena još jedna humanitarna akcija “Reakcija”

Uspješno je završena još jedna humanitarna akcija “Reakcija” koju je, već devetu godinu zaredom, organizirala Udruga mladih Agape iz Ljubuškog.

“U 2020.-oj godini malo je stvari koje bi željeli ponijeti sa sobom u budućnost. Iza sebe želimo ostaviti virus, bolesti, smrti, ekonomski kolaps, karantenu, samoizolaciju i policijski sat. Kao da to nije bilo dovoljno, poplave i potresi su dodatno narušili ionako neizvjesnu situaciju. Borba za život i strah su prevladavali u 2020oj godini. Ono što mi želimo ponijeti s nama u budućnost jest vaša potpora tijekom cijele godine, a posebno u humanitarnoj akciji Reakciji.

Hvala vam 15.409,81 puta, jer upravo je to iznos prikupljen u ovoj akciji.

Hvala što ste 997 puta nazvali humanitarni broj i tako donirali 1.794,60KM, u naše kase ste donirali 2.763,50KM ili uplatili na naš račun u banci 9.983,66KM i putem PayPal-a 868,05KM.

Hvala i svim firmama koje su nam svoje donacije pružili u obliku osnovnih živežnih namirnica. Pokazali ste nam svoje povjerenje, a mi smo to iskoristili kako bi spakirali 300 paketa za naše sugrađane koji su u potrebi.

Još jednom ste pokazali svoje veliko srce i zajedno s nama ostvarili akciju Reakciju 2020. Ponosni smo na sve vas i na naše volontere koji stalno nesebično sebe daju ovoj Udruzi. Hvala Vam!” napisali su iz Udruge na svom FB profilu.

Prisjetimo se, ovo je već deveta po redu humanitarna akcija Reakcija Udruge mladih Agape. Prošlih godina su članovi udruge organizirali i božićni sajam koji se ovaj put nije mogao održati zbog korona virusa.

Humanitarna akcija Reakcija je i jedna od najvećih projekata ove udruge. Započeli su je 2012. godine, sa tri štanda na kojima su prodavali rukotvorine, prikupljali hranu i odjeću. Na samom kraju prve Reakcije, stvorila se ideja o sajmu kojeg su već sljedeće godine i organizirali.

Iz godine u godinu, božićni sajam je postajao sve bolji i ljepši, a Ljubušaci su ga posjećivali u sve većem broju.

Sajam Udruge Agape je vrlo brzo postao božićna tradicija.

 
index Instagram400x230 youtube